Square Foot Gardening Forum
[table bgcolor=#000000 height=275][tr][td]

Hello Guest!
Welcome to the official Square Foot Gardening Forum.
There's lots to learn here by reading as a guest. However, if you become a member (it's free, ad free and spam-free) you'll have access to our large vermiculite databases, our seed exchange spreadsheets, Mel's Mix calculator, and many more members' pictures in the Gallery. Enjoy.


[/td][/tr][/table]
Search
 
 

Display results as :
 

 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Total lunar eclipse
by llama momma Today at 4:41 pm

» Any Strange and Wonderful Visitors? Photos please!
by CapeCoddess Today at 2:27 pm

» Hello gardener's
by CapeCoddess Today at 2:21 pm

» How Many Square Feet Do You Have?
by llama momma Today at 1:58 pm

» Plumeria ?
by countrynaturals Today at 12:48 pm

» New England August 2017
by sanderson Today at 12:45 pm

» Eggplant - (Japanese) Millionaire
by countrynaturals Today at 12:43 pm

» Cutting back on my SFG about 75%
by sanderson Today at 12:38 pm

» Baba Ghanoush
by sanderson Today at 12:04 pm

» How's the Weather Where You're At?
by sanderson Today at 11:26 am

» Beets; Don't be intimidated!
by BeetlesPerSqFt Today at 11:05 am

» Third Year SFG in Canada
by sanderson Today at 10:30 am

» CANADIAN REGION: What are you doing in August 2017? 2017
by sanderson Today at 10:23 am

» Happy Birthday!!
by sanderson Today at 10:09 am

» The Best Steps for Storing Tomatillos
by countrynaturals Today at 9:41 am

» Caterpillars -Armyworm?
by BeetlesPerSqFt Yesterday at 8:58 pm

» Oregon City Newbie
by trolleydriver Yesterday at 1:04 pm

» Newbie Oldbie
by sanderson Yesterday at 12:53 pm

» What are you eating from your garden today?
by trolleydriver 8/18/2017, 4:56 pm

» who has chickens
by llama momma 8/18/2017, 1:40 pm

» Tips for compost tumbler
by trolleydriver 8/18/2017, 12:10 pm

» Franken-mato!!!
by hammock gal 8/18/2017, 7:48 am

» Mid-Atl - Aug 2017 - Planning/Planting Fall/Winter Garden
by BeetlesPerSqFt 8/17/2017, 11:05 pm

» Amaranth
by Scorpio Rising 8/17/2017, 9:53 pm

» It's actually more like surviving.... these days...
by RoOsTeR 8/17/2017, 3:14 pm

» Northern California & Coastal Valleys - What are you doing this month?
by countrynaturals 8/17/2017, 2:40 pm

» Heat wave and shade screen
by sanderson 8/17/2017, 1:17 pm

» Sweet Potatoes
by sanderson 8/17/2017, 1:04 pm

» Grow Produce from Produce!
by countrynaturals 8/17/2017, 11:18 am

» Huge Box of Seeds from 2003!
by countrynaturals 8/17/2017, 11:12 am

Google

Search SFG Forum

Problem Posting a Reply

View previous topic View next topic Go down

Problem Posting a Reply

Post  dsfin on 3/29/2011, 7:10 pm

When trying to post a "reply", I keep getting bounced out of the Posting entry screen. The screen refreshes and sends me back to the previous page of posts I am trying to reply to. I keep having to start over because I keep losing what I have entered in the entry screen before I can send it.

Is this normal? I've also noticed, that my left & right functions of my USB Mouse are getting swapped each time too. So maybe the problem is not with the site software but rather something on my end.

Thanks. ---Dave

dsfin

Male Posts : 51
Join date : 2011-03-10
Age : 60
Location : Milton, WA; PNW - Zone 7-9

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem Posting a Reply

Post  middlemamma on 3/29/2011, 7:19 pm

The mouse issue I have no clue about....but I do know if you hit the "back" button on accident, or sometimes if I hit "backspace" instead of "delete" it will go back and I lose everything. Tell me about fit to be tied! Oye Vay! I get so mad...it never sounds as good when you try to recreate it.

Also on my mouse I have a "back: button and I have hit that a few times as well on accident. I started typing in word and copying and pasting...I figured this would extend the life of my computer because I might not throw it through the wall. Embarassed
avatar
middlemamma
 
 

Female Posts : 2260
Join date : 2010-04-25
Age : 39
Location : Post Falls Idaho and LOVING it

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem Posting a Reply

Post  Blackrose on 3/29/2011, 7:19 pm

It does sound like it may be something on your end. I suggest clearing your cache/cookies and rebooting your computer. I hope that helps!

I'm not sure which browser you're using but here is a tutorial on how to do it in IE on Windows 7:
http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/Delete-webpage-history
avatar
Blackrose

Female Posts : 710
Join date : 2010-03-21
Age : 44
Location : Aurora, Ontario, Zone 5a

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem Posting a Reply

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum